The Gift Label - Your Surprise integratie voor personalisatie

Een cadeautje is leuk, een cadeautje voor jou is nog leuker! Het personaliseren van producten maakt veel producten leuker en met de service van YourSurprise is zoiets binnen handbereik. Voor The Gift Label ontwikkelden wij de integratie tussen het Magento platform en de techniek van YourSurprise.

Ga naar www.thegiftlabel.com/the-gift-label-handlotion-250-ml.html

Team en expertises

  Laurens, Lead Product Owner
  Name:
  Laurens
  Role:
  Lead Product Owner
  Dennis, Back-end development
  Name:
  Dennis
  Role:
  Back-end development
  Sean, Front-end development
  Name:
  Sean
  Role:
  Front-end development
  IncreaseYour Suprise

Expertises

Een sterk platform, Magento en YourSurprise

Met de kracht van Magento als het gaat over catalogus management en de specifieke features van YourSurprise, zijn we in staat om een mooi product te bieden aan de klanten van The Gift Label of andere Magento webshops.

Omdat we zelf ook regelmatig maatwerk configuratoren ontwikkelen, kunnen we goed beoordelen of we een efficiënte integratie ontwikkelen en welke features we op welke wijze moeten inzetten.

  Van gifts naar giving en dat gepersonaliseerd
  The Gift Label is dé partij die geven tot een kunst heeft verheven en geven staat altijd centraal in de producten die The Gift Label produceert, haar boodschap verspreidt en dus ook de wijze waarop ze hun producten aanbieden. Het gebruik van YourSurprise sluit hier naadloos op aan en aan ons de uitdaging om het ook naadloos te integreren.
  Eenvoudig configureren en bestellen
  Direct vanuit de webshop van The Gift Label een gepersonaliseerd product en dit ook direct besteld. Snel en eenvoudig.
  Een functionaliteit die aansluit bij het merk

  Het merk The Gift Label onderscheidt zich niet alleen door hun unieke productontwikkeling, maar ook door de bijzondere manier waarop ze cadeaus presenteren met hun producten. Door de mogelijkheid te bieden om producten te personaliseren op hun eigen webshop, stellen ze klanten in staat om het product aan te passen aan hun eigen stijl en boodschap, uiteraard in lijn met het karakter van The Gift Label.

  Laurens Bloemert

  Product Owner bij Mooore Digital

  Technieken in deze case

  Een goede technische basis is essentieel voor het creëren van succes. Daarbij mogen randzaken zoals OTAP, SLA, End-to-End testing, monitoring en dergelijke niet ontbreken. Al deze elementen dragen bij aan een robuuste en stabiele applicatie en dragen daarmee bij aan het behalen van de gewenste resultaten.

  • API

   Huidige API structuur van Your Suprise werd gebruikt voor de ontwikkeling van de integratie.

  • ReactJS

   Voor een snelle maatkiezer en een checkout met een optimale performance.

  Hoe we waarde toevoegen aan jouw applicatie

  We begrijpen dat het toevertrouwen van een project of de doorontwikkeling van je landschap of applicaties geen kleine stap is. Daarom is ons proces, met duidelijke stappen, een essentieel onderdeel in ons werk.

  Ons doel is om onze klanten de best mogelijke gebruikerservaring te bieden, zelfs als het gaat om onboarding. Bekijk hier de ervaringen van andere klanten of neem direct contact met ons op. Een Product Owner kan je het proces heel goed uitleggen.

  Neem contact op

  Ons proces

  1. Voorstellen

   Elkaar voorstellen, onze expertise en werkwijze toelichten, maar ook zeker vraag en aanbod op elkaar afstemmen. Wij hebben veel te bieden, maar we vinden het belangrijk om de echte behoeften goed in kaart te hebben.

  2. De case

   Wij zorgen ervoor dat we voldoende informatie hebben en vooraf schetsen we hoe de case zien, zonder ingewikkelde offertes, om zo ons idee over de aanpak in een duidelijk (financieel) overzicht te presenteren. Wij hechten waarde aan een kort en bondig proces en vinden het belangrijk om geen features te "verkopen", maar inhoudelijk te kijken naar de beste oplossingen. Direct contact met de relevante deskundigen is daarbij een crusiaal onderdeel van onze aanpak.

  3. Uitdiepen project

   Het schetsen van de case en prijs-indicatie is de aanzet voor het projectplan waarin de eerste contouren duidelijk geschetst staan. Dit is bij ons altijd vrijblijvend, maar dus ook al zeer sterk inhoudelijk.

   Nadat het project in concept staat zullen we samen onderdelen uitdiepen, als dat nog nodig is.

  4. Start en doorontwikkeling

   Om de samenwerking goed van start te gaan, zijn alle leden van het development-team betrokken op je project, bespreken we alle details en maken we onszelf met alle stakeholders klaar om je project doeltreffend aan te vangen.

  5. Waarde toevoegen

   We streven ernaar om elke sprint waarde toe te voegen aan jouw product. Met feedback en review als belangrijk onderdeel van het (werk)proces (Scrum) heb je continue grip op inhoud en ontwikkeling. We houden van Agile werken en directe en open communicatie staan in dienst van een sterke aanpak, waarbij we graag met een no-nonsense houding werken.

  Behoefte aan meer antwoorden?

  Vragen zijn er om te stellen, maar hebben we het antwoord al dan vind je ze hieronder. Heb je nog steeds een vraag? Stel 'm gerust of neem contact met ons op .

  Werken jullie met vaste teams?

  Bij ons staat het werken met vaste, dedicated teams voorop. We zijn er echter ook van overtuigd dat het belangrijk is om de kwaliteiten van onze sprint deelnemers op de juiste plek in te zetten. Daarom stellen we het meest krachtige team samen voor elke specifieke opdracht maar houden we ook rekening met zaken als domeinkennis, zodat we de maximale waarde kunnen behalen op basis van de inzet.

  Hoe pakken jullie een project aan?

  Bij projecten geven we de voorkeur aan het werken met een Minimum Viable Product (MVP). Hierdoor kunnen we met een beperkt budget vroegtijdig waarde toevoegen voor de gebruikers. Uiteraard bepalen we de succescriteria samen en houden we ons aan de afgesproken opleveringsdatum. Dit is voor ons vanzelfsprekend.

  Gerelateerde blogs

  DevelopmentMagento
  Je Magento platform veilig up-to-dateGa naar dit blog
  DesignDevelopmentMagento
  Dilemma: de retrospective of een extra feature?Ga naar dit blog
  DesignDevelopmentMagento
  Je organisatie agile laten werkenGa naar dit blog
  Bekijk alle blogs