Leer ons kennen.

We ontwikkelen e-commerce landschappen (webshops en integraties) voor sterke organisaties die zich willen onderscheiden in e-commerce.

De gebruiker centraal stellen is waar we in geloven, want blije gebruikers worden blije klanten en uiteindelijk fans.

Check onze werkwijze | Check onze expertises

Sterk werk. Met elkaar.

Sterk werk is waar het om draait en jezelf daarin voortdurend ontwikkelen vinden we erg belangrijk. “Sterk werk” als ambitie voor onze klanten en “werk sterk” als boodschap voor onszelf.

Work hard, play hard. Een tikkie cliché, maar het is zo; werkplezier, gave uitdagingen en goed teamwork zijn de belangrijkste pijlers in ons werk. Als individuen sterk en samen winnend.

Lees meer over onze cultuur

Ons team

We bieden toegankelijke, betrokken en ingespeelde top teams met specialisten in de design, development en e-commerce. Onze teams zijn vanuit specifieke uitdagingen met gerichte expertises samengesteld. Plezier en intensief samen met de klant optrekken zijn belangrijke uitgangspunten in ons werk.

Alle disciplines in huis

Met onze teams werken is werken met sterke UX designers, developers en product owners die no-nonsense en zeer bedreven zijn om samen met onze klanten digitale producten en e-commerce landschappen continue te verbeteren. Onze teams tref je bij ons op kantoor; geen outsourcing, direct contact.

Als je met ons werkt heb je zekerheid over sterke expertise in e-commerce platformen (Magento, Hyvä en integraties), maar heb je ook een partner die heel goed systeem-onafhankelijke (headless) producten kan ontwikkelen. Oh ja, we zijn specialist in het ontwikkelen van productconfiguratoren, vaak in combinatie met Magento.

Sfeerimpressie

Volg ons

@moooredigital

E-commerce design
E-commerce debugging Magento

Lees ons blog

We hebben genoeg te melden en dat proberen we regelmatig te delen. Lees hier de laatste nieuwtjes, ontwikkelingen en inzichten op het gebied van webshops, webapps en e-commerce.

  • Passie
    We houden van ons werk! En dat zie je aan alles. We gaan tot het uiterste om fantastische kwaliteit te leveren.
  • Face to face
    Projecten afstemmen doen we face-to-face of videobellend, maar altijd met elkaar. Cruciaal voor een goede start.
  • Doorontwikkeling
    De oplevering is voor ons pas de start. Om echt een verschil te maken gaan we vol voor doorontwikkeling van je shop.
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.