Hyva Magento thema's?

Wij zijn Mooore Digital en eind 2019 één van de allereersten die een custom Hyvä thema lanceerden. Sindsdien niets anders.

01

Snelle thema’s

Je zoekt performance, maar vooral ook out of the box performance? Dat biedt Hyvä en daarom is Hyvä basis onder al onze projecten. Hyvä concentreert zich volledig op snelheid (Pagespeed score tot 100%) en het voldoen aan de eisen van Google, wij concentreren ons op uitstekend UX design, feature development, integraties en een meer dan strakke inrichting van Magento.

Veel van onze developers en designers werken al vanaf het prille begin met Magento en hebben veel ervaring met performance optimalisatie en de wijze waarop Hyvä dit realiseert.

02

Slimme thema’s

Een snel thema is één, een slim thema en vooral een slim opgezette webshop is twee. We zijn gespecialiseerd in het opzetten van grote Magento installaties met grote aantallen stores/brands in diverse landen en talen. Met onze thema-structuren in combinatie met Hyvä leveren we zeer sterke schaalbaarheid en efficiëntie.

Met onze zeer grondige kennis van design systems, zijn we bovendien ook erg efficiënt en effectief in creatie van maatwerk user experiences.

03

Wanneer werk je met ons?

Werk je graag met dedicated teams en hecht je waarde aan professionaliteit, maar vind je plezier net zo belangrijk, dan werk je waarschijnlijk graag met ons. Plan een korte kennismaking om ons beter te leren kennen.

Onze Hyvä webshops

Bunzlau Castle
Eiectronics
Girav
Hanzestrohm
PirisolatieXL
Viavel
Wallgroup
Bunzlau Castle
Eiectronics
Girav
Hanzestrohm
PirisolatieXL
Viavel
Wallgroup

Hyvä thema’s kort samengevat

Steeds meer Magento webshops worden met een Hyvä thema ontwikkeld. Op deze wijze wordt vooral de performance van een Magento webshop verbeterd, maar een Magento-thema ontwikkeld in Hyvä is meer dan alleen performance.

Ons verhaal met Hyvä gaat een flinke tijd terug en het heeft onze drive voor goede performance versnelt. Voordat wij thema’s ontwikkelden met Hyvä was performance optimalisatie onderdeel van ons proces, onze ervaren Magento specialisten hielden zich samen met DevOps bezig met slimme optimalisaties die we in onze eigen basis doorvoerden. Toch voerden we nog klant-specifiek werk uit om de laatste stap te maken. Hyvä deed wat wij deden, maar dan full-time en met veel meer focus.

Ook nu hebben we onze basis weer flink geoptimaliseerd en doorontwikkeld om efficiënt aan de slag te kunnen en nieuwe klanten meer dan te kickstarten in hun e-commerce.

Laat ons helpen

Ons proces

 1. Minder complexiteit, helemaal opnieuw opgebouwd.

  Voor wie op zoek is naar een alternatief voor de complexiteit van headless/PWA-oplossingen, bieden Hyvä-thema's een slimme keuze. Met behulp van het ingebouwde PHP-templatingsysteem van Magento, heeft Hyvä de frontend volledig opnieuw opgebouwd, en het resultaat is verbluffend eenvoudig.

  In vergelijking met een standaard Magento-thema, dat meer dan 200 JS/CSS-bronnen laadt (1,5 megabytes), beperkt Hyvä dit tot slechts 2 JS/CSS-bronnen (0,2 megabytes)!

  Minder code betekent minder complexiteit, waardoor Hyvä een plezier is om mee te werken. Hyvä heeft de elementen behouden waar ontwikkelaars van houden (layout.xml, blokken, viewModels) en afscheid genomen van de zaken waar ze niet zo enthousiast over waren. Geen RequireJS, Knockout of UIComponents meer!

 2. De prestaties zijn ongekend.

  Door de hoeveelheid verzonden code drastisch te verminderen, bereikt Hyvä maximale prestaties. Het behaalt standaard een score van 100/100 in Google PageSpeed en voldoet aan alle Core Web Vitals.

  Wat voorheen onbereikbaar leek met Luma en buitengewoon uitdagend was met PWA's, is met Hyvä de nieuwe standaard geworden. Het handhaven van top prestaties vergt enige inspanning, maar met Hyvä zijn perfecte scores binnen handbereik.

  Betere prestaties betekenen een betere gebruikerservaring, hogere conversiepercentages en een superieure SEO-ranking.

 3. Verkort uw time-to-market

  Het inschatten van projectduur is lastig, vooral met steeds veranderende technologieën. Daarom hebben klanten die voor Hyvä kiezen, toegang tot bewezen, toekomstbestendige tools. Een Magento-ontwikkelaar zoals wij kunnen snel aan de slag met Hyvä, omdat het gebaseerd is op het vertrouwde PHP-framework van Magento.

  Klanten rapporteren aanzienlijke tijds- en kostenbesparingen van 30 tot 50% ten opzichte van standaard Luma-thema's of PWA-oplossingen. Dit betekent niet alleen geld besparen, maar ook sneller op de markt verschijnen. Met Hyvä wordt het mogelijk.

 4. 400+ extensies compatibel

  Hyvä biedt compatibiliteit met meer dan 400 extensies, waardoor je een breed scala aan functionaliteiten kunt toevoegen aan je e-commerce platform. Of je nu op zoek bent naar betalingsgateways, marketingtools of verbeterde beveiliging, Hyvä maakt integratie eenvoudig en efficiënt.

 5. Vertrouwd door meer dan 600 agencies

  Meer dan 600 agencies vertrouwen op Hyvä voor hun e-commerce projecten. Met een solide reputatie in de branche heeft Hyvä bewezen betrouwbaarheid, flexibiliteit en uitstekende prestaties te bieden. Sluit je aan bij de groeiende gemeenschap van agentschappen die kiezen voor de kracht van Hyvä voor hun klanten.

 6. Eenmalige aankoop

  Met Hyvä doe je een eenmalige aankoop, waardoor je bespaart op doorlopende abonnementskosten. Deze transparante prijsstructuur zorgt voor een heldere financiële planning en elimineert verrassingen op lange termijn. Betaal één keer en geniet levenslang van de voordelen van Hyvä.

 7. Updates inbegrepen

  Bij Hyvä zijn updates inbegrepen, wat betekent dat je constant profiteert van verbeteringen en nieuwe functies zonder extra kosten. Blijf up-to-date met de nieuwste technologieën en blijf je concurrentie een stap voor door te kiezen voor een platform dat voortdurend evolueert en innoveert.

 • Passie
  We houden van ons werk! En dat zie je aan alles. We gaan tot het uiterste om fantastische kwaliteit te leveren.
 • Face to face
  Projecten afstemmen doen we face-to-face of videobellend, maar altijd met elkaar. Cruciaal voor een goede start.
 • Doorontwikkeling
  De oplevering is voor ons pas de start. Om echt een verschil te maken gaan we vol voor doorontwikkeling van je shop.
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.