Hyva Magento thema's

Wij zijn Mooore Digital en eind 2019 één van de allereersten die een Magento Hyvä thema lanceerden. Sindsdien ontwikkelen we niets anders. We kunnen je helpen met de volgende stap naar een Hyvä webshop.

Check onze cases
01

Snelle thema’s

Je zoekt performance, maar vooral ook out of the box performance? Dat biedt Hyvä en daarom is Hyvä basis onder al onze projecten. Hyvä concentreert zich volledig op snelheid (Pagespeed score tot 100%) en het voldoen aan de eisen van Google, wij concentreren ons op uitstekend UX design, feature development, integraties en een meer dan strakke inrichting van Magento.

Veel van onze developers en designers werken al vanaf het prille begin met Magento en hebben veel ervaring met performance optimalisatie en de wijze waarop Hyvä dit realiseert.

02

Slimme thema’s

Een snel thema is één, een slim thema en vooral een slim opgezette webshop is twee. We zijn gespecialiseerd in het opzetten van grote Magento installaties met grote aantallen stores/brands in diverse landen en talen. Met onze thema-structuren in combinatie met Hyvä leveren we zeer sterke schaalbaarheid en efficiëntie.

Met onze zeer grondige kennis van design systems, zijn we bovendien ook erg efficiënt en effectief in creatie van maatwerk user experiences.

03

Op zoek naar een Hyvä expert?

Ben je op zoek naar een partij met veel kennis van development voor je Hyvä thema, vind je UX daarbij ook belangrijk én zoek je de ervaring om op soepele en slimme wijze de stap naar Hyvä te zetten, dan ben je waarschijnlijk op zoek naar ons. We kunnen je goed adviseren over de juiste aanpak voor een sterke webshop met Hyvä thema.

Onze Hyvä webshops

Hyva thema - Magento webshop - Bunzlau Castle
Hyva thema - Magento webshop - Eiectronics
Hyva thema - Magento webshop - Girav
Hyva thema - Magento webshop - Hanzestrohm
Hyva thema - Magento webshop - PirisolatieXL
Hyva thema - Magento webshop - Viavel
Hyva thema - Magento webshop - Wallgroup
Hyva thema - Magento webshop - Bunzlau Castle
Hyva thema - Magento webshop - Eiectronics
Hyva thema - Magento webshop - Girav
Hyva thema - Magento webshop - Hanzestrohm
Hyva thema - Magento webshop - PirisolatieXL
Hyva thema - Magento webshop - Viavel
Hyva thema - Magento webshop - Wallgroup

Hyvä thema’s kort samengevat

Steeds meer Magento webshops worden met een Hyvä thema ontwikkeld. Op deze wijze wordt vooral de performance van een Magento webshop verbeterd, maar een Magento-thema ontwikkeld in Hyvä is meer dan alleen performance.

Ons verhaal met Hyvä gaat een flinke tijd terug en het heeft onze drive voor goede performance versnelt. Voordat wij thema’s ontwikkelden met Hyvä was performance optimalisatie onderdeel van ons proces, onze ervaren Magento specialisten hielden zich samen met DevOps bezig met slimme optimalisaties die we in onze eigen basis doorvoerden. Toch voerden we nog klant-specifiek werk uit om de laatste stap te maken. Hyvä deed wat wij deden, maar dan full-time en met veel meer focus.

Ook nu hebben we onze basis weer flink geoptimaliseerd en doorontwikkeld om efficiënt aan de slag te kunnen en nieuwe klanten meer dan te kickstarten in hun e-commerce.

Laat ons helpen

Ons proces

 1. Minder complexiteit, helemaal opnieuw opgebouwd.

  Voor wie op zoek is naar een alternatief voor de complexiteit van headless/PWA-oplossingen, bieden Hyvä-thema's een slimme keuze. Met behulp van het ingebouwde PHP-templatingsysteem van Magento, heeft Hyvä de frontend volledig opnieuw opgebouwd, en het resultaat is verbluffend eenvoudig.

  In vergelijking met een standaard Magento-thema, dat meer dan 200 JS/CSS-bronnen laadt (1,5 megabytes), beperkt Hyvä dit tot slechts 2 JS/CSS-bronnen (0,2 megabytes)!

  Minder code betekent minder complexiteit, waardoor Hyvä een plezier is om mee te werken. Hyvä heeft de elementen behouden waar ontwikkelaars van houden (layout.xml, blokken, viewModels) en afscheid genomen van de zaken waar ze niet zo enthousiast over waren. Geen RequireJS, Knockout of UIComponents meer!

 2. De prestaties zijn ongekend.

  Door de hoeveelheid verzonden code drastisch te verminderen, bereikt Hyvä maximale prestaties. Het behaalt standaard een score van 100/100 in Google PageSpeed en voldoet aan alle Core Web Vitals.

  Wat voorheen onbereikbaar leek met Luma en buitengewoon uitdagend was met PWA's, is met Hyvä de nieuwe standaard geworden. Het handhaven van top prestaties vergt enige inspanning, maar met Hyvä zijn perfecte scores binnen handbereik.

  Betere prestaties betekenen een betere gebruikerservaring, hogere conversiepercentages en een superieure SEO-ranking.

 3. Verkort uw time-to-market

  Het inschatten van projectduur is lastig, vooral met steeds veranderende technologieën. Daarom hebben klanten die voor Hyvä kiezen, toegang tot bewezen, toekomstbestendige tools. Een Magento-ontwikkelaar zoals wij kunnen snel aan de slag met Hyvä, omdat het gebaseerd is op het vertrouwde PHP-framework van Magento.

  Klanten rapporteren aanzienlijke tijds- en kostenbesparingen van 30 tot 50% ten opzichte van standaard Luma-thema's of PWA-oplossingen. Dit betekent niet alleen geld besparen, maar ook sneller op de markt verschijnen. Met Hyvä wordt het mogelijk.

 4. 400+ extensies compatibel

  Hyvä biedt compatibiliteit met meer dan 400 extensies, waardoor je een breed scala aan functionaliteiten kunt toevoegen aan je e-commerce platform. Of je nu op zoek bent naar betalingsgateways, marketingtools of verbeterde beveiliging, Hyvä maakt integratie eenvoudig en efficiënt.

 5. Vertrouwd door meer dan 600 agencies

  Meer dan 600 agencies vertrouwen op Hyvä voor hun e-commerce projecten. Met een solide reputatie in de branche heeft Hyvä bewezen betrouwbaarheid, flexibiliteit en uitstekende prestaties te bieden. Sluit je aan bij de groeiende gemeenschap van agentschappen die kiezen voor de kracht van Hyvä voor hun klanten.

 6. Eenmalige aankoop

  Met Hyvä doe je een eenmalige aankoop, waardoor je bespaart op doorlopende abonnementskosten. Deze transparante prijsstructuur zorgt voor een heldere financiële planning en elimineert verrassingen op lange termijn. Betaal één keer en geniet levenslang van de voordelen van Hyvä.

 7. Updates inbegrepen

  Bij Hyvä zijn updates inbegrepen, wat betekent dat je constant profiteert van verbeteringen en nieuwe functies zonder extra kosten. Blijf up-to-date met de nieuwste technologieën en blijf je concurrentie een stap voor door te kiezen voor een platform dat voortdurend evolueert en innoveert.

Hyvä thema’s, de belangrijkste vragen en antwoorden

Het liefst laten we je middels een demo zien hoe we Hyvä met onze eigen basis en toevoegingen inzetten om je e-commerce écht te enorm vooruit te brengen, maar onderstaand beantwoorden we de belangrijkste vragen die ons regelmatig gesteld worden.

Wat maakt Hyvä thema’s zo populair?

Hyvä thema’s zijn populair vanwege hun focus op snelheid, prestaties en gebruiksvriendelijkheid. Ze bieden een moderne frontend-ervaring en zijn gebouwd met moderne technologieën, waardoor ze aantrekkelijk zijn voor ontwikkelaars en bureaus.

Wat zijn de voordelen van een Hyvä thema?

Enkele voordelen zijn verbeterde prestaties, snellere laadtijden, gestroomlijnde checkout-ervaring en compatibiliteit met veel Magento-extensies en modules.

Brengt een Hyvä thema extra kosten met zich mee?

Ja, Hyvä thema’s zijn premium en hebben extra kosten. De licentiekosten zijn momenteel €1000,-, maar bieden waar voor je geld gezien de performance optimalisaties.

Kan ieder bureau met Hyvä werken?

Niet elk bureau heeft de benodigde kennis en ervaring met Hyvä thema’s. Het is belangrijk om een bureau te kiezen dat ervaring heeft met dit thema, zoals wij, die officieel Hyva Partner zijn.

Heb je speciale hosting nodig voor een Hyvä webshop?

Hoewel speciale hosting niet vereist is, is het belangrijk om een hostingomgeving te hebben die voldoet aan Magento's eisen. Als Hypernode certified partner raden we gespecialiseerde Magento hosting aan, zoals Hypernode.

Hoe zit het met mijn huidige webshop thema?

Je kunt overstappen naar een Hyvä thema, maar dit kan wat tijd en moeite kosten, afhankelijk van de complexiteit van je huidige thema. Wij hebben ervaring met het migreren naar Hyvä thema's.

Kan ik al mijn modules nog gebruiken?

Hyvä thema’s zijn over het algemeen compatibel met veel Magento-extensies, maar sommige vereisen mogelijk aanpassingen of updates. Wij kunnen helpen bij het compatibel maken van modules.

Is Hyvä een alternatief voor Shopify?

Hoewel beide e-commerceplatforms zijn, zijn ze niet direct vergelijkbaar. Hyvä biedt meer aanpassingsmogelijkheden en flexibiliteit dan Shopify, maar de keuze hangt af van specifieke behoeften, budget en technische expertise.

 • Passie
  We houden van ons werk! En dat zie je aan alles. We gaan tot het uiterste om fantastische kwaliteit te leveren.
 • Face to face
  Projecten afstemmen doen we face-to-face of videobellend, maar altijd met elkaar. Cruciaal voor een goede start.
 • Doorontwikkeling
  De oplevering is voor ons pas de start. Om echt een verschil te maken gaan we vol voor doorontwikkeling van je shop.
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.