Hyva Magento thema's?

Wij zijn Mooore Digital en eind 2019 één van de allereersten die een custom Hyvä thema lanceerden. Sindsdien niets anders.

01

Snelle thema’s

Je zoekt performance, maar vooral ook out of the box performance? Dat biedt Hyvä en daarom is Hyvä basis onder al onze projecten. Hyvä concentreert zich volledig op snelheid (Pagespeed score tot 100%) en het voldoen aan de eisen van Google, wij concentreren ons op uitstekend UX design, feature development, integraties en een meer dan strakke inrichting van Magento.

Veel van onze developers en designers werken al vanaf het prille begin met Magento en hebben veel ervaring met performance optimalisatie en de wijze waarop Hyvä dit realiseert.

02

Slimme thema’s

Een snel thema is één, een slim thema en vooral een slim opgezette webshop is twee. We zijn gespecialiseerd in het opzetten van grote Magento installaties met grote aantallen stores/brands in diverse landen en talen. Met onze thema-structuren in combinatie met Hyvä leveren we zeer sterke schaalbaarheid en efficiëntie.

Met onze zeer grondige kennis van design systems, zijn we bovendien ook erg efficiënt en effectief in creatie van maatwerk user experiences.

03

Wanneer werk je met ons?

Werk je graag met dedicated teams en hecht je waarde aan professionaliteit, maar vind je plezier net zo belangrijk, dan werk je waarschijnlijk graag met ons. Plan een korte kennismaking om ons beter te leren kennen.

Onze Hyvä webshops

Bunzlau Castle
Eiectronics
Girav
Hanzestrohm
PirisolatieXL
Viavel
Wallgroup
Bunzlau Castle
Eiectronics
Girav
Hanzestrohm
PirisolatieXL
Viavel
Wallgroup
  • Passie
    We houden van ons werk! En dat zie je aan alles. We gaan tot het uiterste om fantastische kwaliteit te leveren.
  • Face to face
    Projecten afstemmen doen we face-to-face of videobellend, maar altijd met elkaar. Cruciaal voor een goede start.
  • Doorontwikkeling
    De oplevering is voor ons pas de start. Om echt een verschil te maken gaan we vol voor doorontwikkeling van je shop.
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.