Ei Electronics - Magento 2 webshop met Hyvä

Met de ingevoerde rookmelder verplichting, is het belangrijker dan ooit dat kwaliteits-rookmelders ook voor de consument online direct bestelbaar zijn. Naast de merk-website (www.eielectronics.nl) met branding, ontwikkelden wij ook de webshop voor Ei Electronics binnen het e-commerce platform van Hanzestrohm. Goede performance, naadloze integratie binnen het (Magento) platform en een gestroomlijnd logistiek proces was onze belangrijkste opdracht.

Ga naar shop.eielectronics.nl
2019
Klant sinds
1
Aantal landen

Team en expertises

  Laurens, Lead Product Owner
  Name:
  Laurens
  Role:
  Lead Product Owner
  Jarno, Digital (UX) Designer
  Name:
  Jarno
  Role:
  Digital (UX) Designer
  Dennis, Back-end development
  Name:
  Dennis
  Role:
  Back-end development
  Sean, Front-end development
  Name:
  Sean
  Role:
  Front-end development
  Fabio, UX en front-end development
  Name:
  Fabio
  Role:
  UX en front-end development
  ProPlanetMollieHyvaHypernode

Expertises

De beste brandveiligheid bereikbaar voor iedere consument

Om het assortiment van Ei Electronics gemakkelijker online bestelbaar te maken was er een B2C webshop nodig. Om een hoog service niveau te bieden qua levertijd en het proces na betalen, was het ook extreem belangrijk om hierin een goede integratie met de klantenservice en het logistieke centrum tot stand te brengen.

Tot slot was het essentieel om de webshop binnen het bestaande Magento platform te integreren. Een front-end met hoge performance, design met gevoel voor branding, implementatie binnen het huidige Magento platform en een naadloze integratie met fulfillment en klantenservice.

Hyvä implementatie (thema)
We streven naar een hoogwaardige prestatie van de front-end (het thema) van onze applicatie tijdens de gefaseerde implementatie van Hyvä. We hebben gezamenlijk besloten om deze gefaseerde aanpak te volgen, zodat we al vroeg waarde kunnen toevoegen voor de gebruikers. De productpagina is als eerste opgepakt.
ProPlanet (PIM) systeem
Met behulp van het ProPlanet (PIM) systeem kan Ei Electronics eenvoudig producten beheren, verrijken op basis van families en attributen, en grootschalige wijzigingen planmatig doorvoeren. Direct gesynchroniseerd met de webshop.
Pagebuilder van WPCI
Met behulp van de pagebuilder WPCI kan Ei Electronics zelfstandig pagina's en blogs opbouwen en een combinatie van waardevolle en aansprekende visuele content toepassen. Dit versterkt het merk en zorgt voor een verhoogde engagement van de bezoekers.

Hoe we waarde toevoegen aan jouw applicatie

We begrijpen dat het toevertrouwen van een project of de doorontwikkeling van je landschap of applicaties geen kleine stap is. Daarom is ons proces, met duidelijke stappen, een essentieel onderdeel in ons werk.

Ons doel is om onze klanten de best mogelijke gebruikerservaring te bieden, zelfs als het gaat om onboarding. Bekijk hier de ervaringen van andere klanten of neem direct contact met ons op. Een Product Owner kan je het proces heel goed uitleggen.

Neem contact op

Ons proces

 1. Voorstellen

  Elkaar voorstellen, onze expertise en werkwijze toelichten, maar ook zeker vraag en aanbod op elkaar afstemmen. Wij hebben veel te bieden, maar we vinden het belangrijk om de echte behoeften goed in kaart te hebben.

 2. De case

  Wij zorgen ervoor dat we voldoende informatie hebben en vooraf schetsen we hoe de case zien, zonder ingewikkelde offertes, om zo ons idee over de aanpak in een duidelijk (financieel) overzicht te presenteren. Wij hechten waarde aan een kort en bondig proces en vinden het belangrijk om geen features te "verkopen", maar inhoudelijk te kijken naar de beste oplossingen. Direct contact met de relevante deskundigen is daarbij een crusiaal onderdeel van onze aanpak.

 3. Uitdiepen project

  Het schetsen van de case en prijs-indicatie is de aanzet voor het projectplan waarin de eerste contouren duidelijk geschetst staan. Dit is bij ons altijd vrijblijvend, maar dus ook al zeer sterk inhoudelijk.

  Nadat het project in concept staat zullen we samen onderdelen uitdiepen, als dat nog nodig is.

 4. Start en doorontwikkeling

  Om de samenwerking goed van start te gaan, zijn alle leden van het development-team betrokken op je project, bespreken we alle details en maken we onszelf met alle stakeholders klaar om je project doeltreffend aan te vangen.

 5. Waarde toevoegen

  We streven ernaar om elke sprint waarde toe te voegen aan jouw product. Met feedback en review als belangrijk onderdeel van het (werk)proces (Scrum) heb je continue grip op inhoud en ontwikkeling. We houden van Agile werken en directe en open communicatie staan in dienst van een sterke aanpak, waarbij we graag met een no-nonsense houding werken.

Behoefte aan meer antwoorden?

Vragen zijn er om te stellen, maar hebben we het antwoord al dan vind je ze hieronder. Heb je nog steeds een vraag? Stel 'm gerust of neem contact met ons op .

Werken jullie met een product roadmap?

We vullen onze product backlog doelgericht vanuit een zogenaamde GO roadmap. De roadmap is altijd gebaseerd op een duidelijke productvisie met heldere doelen, gericht op het creëren van maximale waarde voor onze gebruikers. Het is de motor achter ons werk en hoe we als team aan het werk zijn. Onze product owners vertellen je er graag meer over.

Werken jullie met vaste teams?

Bij ons staat het werken met vaste, dedicated teams voorop. We zijn er echter ook van overtuigd dat het belangrijk is om de kwaliteiten van onze sprint deelnemers op de juiste plek in te zetten. Daarom stellen we het meest krachtige team samen voor elke specifieke opdracht maar houden we ook rekening met zaken als domeinkennis, zodat we de maximale waarde kunnen behalen op basis van de inzet.

Hoe pakken jullie een project aan?

Bij projecten geven we de voorkeur aan het werken met een Minimum Viable Product (MVP). Hierdoor kunnen we met een beperkt budget vroegtijdig waarde toevoegen voor de gebruikers. Uiteraard bepalen we de succescriteria samen en houden we ons aan de afgesproken opleveringsdatum. Dit is voor ons vanzelfsprekend.

Hebben jullie ook Scrum Masters in jullie team?

Het proces is van groot belang voor ons. Bij onze projecten werken we volgens de Agile methode en daar zorgt de Scrum Master voor een soepel proces. Hoe beter de sprintdeelnemers de klant kennen, hoe beter ze het proces daarop kunnen aanpassen. Onze teams zijn zo zelfsturend mogelijk.

Gerelateerde blogs

DevelopmentMagento
Je Magento platform veilig up-to-dateGa naar dit blog
DesignDevelopmentMagento
Dilemma: de retrospective of een extra feature?Ga naar dit blog
DesignDevelopmentMagento
Je organisatie agile laten werkenGa naar dit blog
Bekijk alle blogs